Rijbewijs halen

Haal je autorijbewijs bij Simpelrijles.nl

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Wil jij je rijbewijs halen in Purmerend, Zaandam of Amsterdam? Gebruik onze effectieve lesmethode om je in onze nieuwe lesauto’s optimaal voorbereiden op het behalen van dat magische roze pasje. Ben jij klaar om kennis te maken met onze auto’s en lesmethoden, om je autorijbewijs te behalen?

Nieuwe lesauto's

We maken gebruik van nieuwe lesauto’s, die heerlijk rijden en je daarmee de mogelijkheid bieden je lessen ontspannen te doorlopen. Je kunt uiteraard meteen beginnen met lessen en je krijgt je instructies van een goed gekwalificeerde instructeur, zodat je precies weet wat er van je verwacht wordt. Uiteraard bereiden we je optimaal voor op het praktijkexamen van het CBR, zodat jij je rijbewijs in Purmerend, Zaandam of Amsterdam kunt behalen.

Zeer effectieve lesmethode

We kennen het praktijkexamen van het CBR uitstekend, net als de Tussentijdse Toets (TTT) en natuurlijk het theorie-examen. Dit stelt ons in staat om jou goed voor te bereiden op de verschillende examens en meetpunten, zodat je met vlag en wimpel zal slagen voor je autorijbewijs. Je rijdt iedere les met dezelfde instructeur, zodat jullie een goede band opbouwen en je de lessen optimaal in de praktijk kunt brengen. Onze hoge slagingspercentage geeft aan dat je bij Simpel Rijles goed zit voor de lessen die uiteindelijk zullen leiden tot het behalen van je autorijbewijs.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.