2toDrive

2ToDrive al vanaf 17 jaar

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs behalen? Maak dan gebruik van 2ToDrive in Purmerend, Zaandam of Amsterdam. Je kunt al vanaf je 16e je theoriecertificaat halen, vanaf 16,5 beginnen met je rijlessen en je CBR examen afleggen op je 17e. Je hebt dan een jaar lang de mogelijkheid om samen met een coach (veelal een van je ouders) de weg op te gaan, om dit vanaf je 18e volledig zelfstandig te doen.

Vraag je begeleiderspas aan

Zorg er in ieder geval voor dat je tijdig een begeleiderspas aanvraagt, om deel te kunnen nemen aan 2ToDrive van Simpel Rijles. Je mag deze pas aanvragen zodra je 16,5 jaar bent. Ben je eenmaal geslaagd voor je rijbewijs? Dan kun je direct de weg op, zodra je coach zich aanmeldt bij het RDW. Die instantie controleert of je begeleider aan de eisen voldoet, zodat hij of zij je kan helpen meer rijervaring op te doen.

2ToDrive pakketten

We hebben verschillende 2ToDrive pakketten beschikbaar, waar je zelf een keuze uit kunt maken. Wil je daarnaast examengarantie afsluiten? Dan weet je in ieder geval zeker dat je een zeer grote kans maakt om op korte termijn je rijbewijs te behalen.

Uiteraard kun je ook met de 2ToDrive pakketten gewoon zelf bepalen wanneer je wilt rijden en hoe vaak je per week de weg op wenst te gaan. Ook je examendatum bepaal je samen met je instructeur, zodat je er bijvoorbeeld voor kunt zorgen dat je direct de weg op kunt, zodra je de leeftijd van 17 jaar bereikt hebt.

Kosten losse 2toDrive

ProeflesTijdelijk gratis
Inschrijf geldTijdelijk gratis
Losse rijles 60 minuten€ 39,00
Losse rijles 90 minuten€ 55,00
Praktijkexamen B€ 240,00
Praktijk herexamen B€ 220,00
Praktijkerexamen B BNOR€ 245,00
Tussentijdse toets€ 235,00

Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.