Losse rijlessen

Maximale flexibiliteit met losse rijlessen

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Wil je graag je rijbewijs halen, maar voel je niets voor een pakket? Of heb je wellicht nog maar een paar lessen nodig om klaar te zijn voor het CBR praktijkexamen? Neem dan losse lessen af, waarin we samen met jou bepalen waar we aan werken en jij de ervaring opdoet die je nodig hebt.

Bereid je optimaal voor

Tijdens de losse rijlessen kunnen we werken aan de verschillende onderdelen uit de instructiewijzer, zodat je bijvoorbeeld aan het bekende kijken kunt werken, of je wat meer uren op de snelweg kunt maken. Wat het ook is waar je aan wilt werken, we wijzen je tijdens de losse rijlessen graag op de elementen waar het CBR tijdens het praktijkexamen voor je rijbewijs op zal letten, zodat je zorgt voor een optimale voorbereiding.

Kosten losse rijlessen

Inschrijf geld€ 15,-
Losse rijles€ 40,-
Tussentijdse toets€ 235,-
Praktijkexamen€ 240,-

Rijlessen in je eigen tempo

Uiteraard kun je de rijlessen in je eigen tempo afnemen, waardoor je volledig vrij bent in het aantal lessen dat je afneemt. Heb je al gelezen over de verschillende examenonderdelen, of heb je juist wat meer tijd nodig om de vorige les te verwerken? We werken met een persoonlijk lesrapport, waarin we precies bijhouden wat je reeds onder de knie hebt en waar je nog aan dient te werken. De losse lessen helpen je daarmee in je eigen tempo toe te werken naar je rijbewijs, bijvoorbeeld in Purmerend, Zaandam of Amsterdam.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.