Opfriscursus

Opfriscursus voor iedere bestuurder

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Ben je soms onzeker in het verkeer, of heb je moeite met bepaalde situaties? Dat is helemaal niet vreemd, aangezien het verkeer doorlopend veranderd en het niet meevalt om bij te blijven. De regels veranderen steeds en ook de mensen om je heen rijden tegenwoordig heel anders dan een aantal jaren geleden. Met de opfriscursus van Simpel Rijles zorg je er in Purmerend, Zaandam of de omgeving van Amsterdam voor dat je weer volledig up-to-date bent.

Veilig in het verkeer

Je stapt samen met een goed opgeleide en gekwalificeerde rij-instructeur in de auto, om samen te werken aan je vaardigheden om je veilig door het verkeer te bewegen. We kijken samen naar je huidige vaardigheden en werken aan de situaties waarmee je het lastig hebt, of waar je onzeker van wordt. Na het volgen van de opfriscursus ga je weer met een gerust hart het verkeer in.

Tarieven

5 rijlessen + 1 boek (Veilig op weg)€ 200,-

Onderdelen van de opfriscursus

Tijdens de opfriscursus volg je 4 rijlessen. Dit geeft je de tijd om de nieuwe verkeersregels onder de knie te krijgen en deze direct in de praktijk te ervaren. Daarnaast zorgen we voor een theorieboek, waar de regels instaan zodat je die alvast in je op kunt nemen. Tijdens de rijlessen heb je uiteraard de mogelijkheid om je instructeur vragen te stellen en op die manier nog meer bij te leren. Na het volgen van de opfriscursus ben je er klaar voor om weer zelf de weg op te gaan en hoef je je niet langer onzeker te voelen.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.