Spoedpakket

Zo snel mogelijk je rijbewijs met een spoedopleiding

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Wil jij zo snel mogelijk je rijbewijs halen, zodat je volledig zelfstandig de weg op kunt? Maak gebruik van de spoedopleiding van Simpel Rijles, waarmee je in 10 dagen toewerkt naar dat felbegeerde roze pasje. Haal bijvoorbeeld je rijbewijs in de vakantie, of neem al over een paar weken je vrienden mee in de auto. Start je binnenkort een nieuwe baan waarbij je een leaseauto krijgt? Ook dan heb je veel aan onze spoedopleiding.

Rijbewijs in 10 dagen

Met een spoedopleiding van Simpel Rijles haal je je rijbewijs in 10 dagen. Zorg er bij voorkeur voor dat je het theoriecertificaat al in je bezit hebt, zodat je daar niet op hoeft te wachten. We vragen het praktijkexamen bij het CBR direct aan zodra je bij ons van start gaat. Je weet daarom al direct wanneer je af gaat rijden in Purmerend, Zaandam of de omgeving van Amsterdam.

Pakketten

20 rijlessen + CBR praktijk examen€ 1110,-
30 rijlessen + CBR praktijk examen€ 1460,-
35 rijlessen + CBR praktijk examen€ 1660,-

Voorbereiding en persoonlijk lesrapport

We laten je tijdens deze 10-daagse spoedopleiding voor je autorijbewijs al direct kennismaken met de instructiewijzer en de instructieonderdelen zoals die tijdens het examen naar voren komen. Deze optimale voorbereiding zorgt ervoor dat je precies weet wat je kunt verwachten. Lees je vooraf goed in, zodat je tijdens de lessen alle tijd hebt om de theorie en onderdelen in de praktijk te brengen. We houden een persoonlijk lesrapport voor je bij, zodat je precies weet waar je staat. De 10-daagse spoedopleiding voor je rijbewijs is daarmee een uitstekende keuze wanneer je snel je rijbewijs wilt behalen.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.