Startpakket

Direct de weg op met het startpakket

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Ben je student en wil je zo snel mogelijk de weg op? Kies in Purmerend, Zaandam of de omgeving van Amsterdam dan voor ons startpakket. Je koopt 20 lessen van 50 minuten per stuk, waardoor je de tijd hebt om de verschillende onderdelen goed onder de knie te krijgen. Uiteraard zorgen wij bij Simpel Rijles voor een geschikte instructeur, zodat je zo snel mogelijk kunt starten met je rijopleiding.

Plan samen je rijlessen in

Je plant de ingekochte lessen samen met je instructeur in, waardoor je zelf bepaalt hoeveel uur je per week wilt rijden en hoe snel je op die manier toewerkt naar het praktijkexamen bij het CBR. Uiteraard bepaal je ook samen de examendatum, bijvoorbeeld op het moment dat je erachter komt dat je dankzij de lessen goed zelfstandig de weg op kunt en je daarmee klaar bent voor het examen.

Losse lessen of vervolgpakket

Blijkt na de 20 lessen dat je hier nog niet voldoende aan hebt? Geen probleem, je hebt dan de mogelijkheid om een vervolgpakket aan te schaffen, zodat je voldoende tijd hebt om de verschillende vaardigheden toch onder de knie te krijgen. Uiteraard kun je ook losse lessen aanschaffen en daarmee verder toewerken naar het behalen van je autorijbewijs. Het startpakket voor studenten is in ieder geval een goede basis, waarmee je wellicht al direct klaar bent voor het praktijkexamen en het roze pasje dichterbij is dan je zou verwachten.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.