Theorie

Leer de theorie voor je rijbewijs

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Het theorie-examen maakt een belangrijk deel uit van het autorijbewijs. Je dient goed op de hoogte te zijn van de verkeersregels en gevaren op de juiste manier in te kunnen schatten. Simpel Rijles biedt je de mogelijkheid de theorie snel en goed onder de knie te krijgen, zodat je weer een stap dichterbij je rijbewijs komt.

Leer in je eigen tempo

Je leert in Purmerend, Zaandam of Amsterdam en omgeving gewoon in je eigen tempo, aan de hand van het lesboek en de online oefenexamenvragen die we je aanbieden. We werken met de iTheorie* software. Lees de theorie grondig door en test met de oefenvragen of je er al klaar voor bent om het theorie-examen bij het CBR af te leggen. Heb je vragen over het theorie-examen, of wil je meer weten over een specifiek onderdeel? Vraag het je instructeur tijdens de lessen, of probeer het in de praktijk te oefenen. We zorgen er graag voor dat het theorie-examen voor je rijbewijs geen geheimen meer voor jou heeft.

*iTheorie biedt je een digi-boek, 100 animaties op het gebied van gevaarherkenning, theorie-examens om te oefenen en daarnaast handige 3D-films met praktijkinstructie. Bestel je pakket hieronder, zodat je direct van start kunt gaan.

Theorie-examen afleggen

Je legt het theorie-examen vanuit Purmerend, Zaandam of Amsterdam en omgeving af bij het CBR. Zorg ervoor dat je een half uur voor aanvang aanwezig bent, neem een geldig legitimatiebewijs mee en houd er rekening mee dat het examen ongeveer 45 minuten duurt. Je krijgt tijdens het theorie-examen voor je autorijbewijs 65 vragen. 30 over de verkeersregels, 25 over gevaarherkenning en 10 over verkeersinzicht.

Slaag je voor je theorie-examen? Dan is je certificaat 1,5 jaar geldig en heb je dus ruim de tijd om ook je praktijkexamen met succes af te leggen bij het CBR.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.