Winteraanbieding

Winteractie

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Maak gebruik van onze winteractie voor je rijbewijs, zodat je kunt rekenen op een scherpe prijs. De wintermaanden zorgen er traditioneel voor dat we graag binnen blijven, dus waarom zou je er niet op uit trekken in onze nieuwe lesauto’s, uiteraard met voldoende verwarming? Wij zorgen er tijdens de lessen voor dat je geen last hebt van de kou en je niet binnen hoeft te blijven zitten. Maak gebruik van onze winteractie en zorg er bij Simpelrijles.nl voor dat je juist tijdens de wintermaanden voordelig je rijbewijs kunt behalen.

Lessen in het najaar

Het lessen in de najaar is niet anders dan de rest van het jaar. Krijg je te maken met regen of sneeuw? We beoordelen per lesdatum of het verstandig is om de rijles door te laten gaan en bereiden je uiteraard goed voor op wat je kunt verwachten. Wist je dat het bovendien alleen maar gemakkelijker wordt om auto te rijden, wanneer je de omstandigheden vanuit de winter uit je lessen gewend bent? Tijdens onze speciale winteractie betaal je een scherpe prijs voor je rijlessen, waardoor je op een voordelige manier je rijbewijs kunt behalen bij Simpelrijles.nl.

Aanbiedingen

10 rijlessen + CBR praktijk examen€ 570,-
20 rijlessen + CBR praktijk examen€ 930,-
30 rijlessen + CBR praktijk examen€ 1260,-
35 rijlessen + CBR praktijk examen€ 1460,-

Meld je aan voor onze winteractie

Wil je meer informatie ontvangen over onze speciale najaarsactie, of ben je benieuwd naar onze unieke en effectieve lesmethode? Neem vrijblijvend contact met ons op, we vertellen je er bij Simpelrijles.nl graag meer over, of kunnen je direct inschrijven voor onze speciale winteractie.