Motorrijbewijs halen

Haal je motorrijbewijs bij Simpel Rijles

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Wil jij je motorrijbewijs halen, in Purmerend, Zaandam of de omgeving van Amsterdam? Simpel Rijles bereidt je optimaal voor op het praktijkexamen bij het CBR. Je gaat in je eigen tempo aan de slag met de verschillende onderdelen, zodat je de stof optimaal in je opneemt en je verzekerd bent van een goede voorbereiding.

Compactopleiding of enkele dagen

Kies voor een compactopleiding waarmee we zorgen voor een volledig pakket ter voorbereiding op je praktijkexamen bij het CBR. Wil je liever een 3-, 4- of 5-daagse opleiding om je motorrijbewijs te behalen? Geen probleem, het is allemaal mogelijk bij Simpel Rijles. We werken met motorinstructeurs met een uitgebreide ervaring, die uiteraard in het bezit zijn van de juiste kwalificaties. Ze vertellen je graag meer over zowel de motor, de verkeersregels als de bijzondere situaties waar je als berijder van een motor goed op voorbereid dient te zijn.

Hoog slagingspercentage

Simpel Rijles kent een zeer hoog slagingspercentage, met name vanwege de persoonlijke aanpak die we hanteren bij het toewerken naar jouw motorrijbewijs. We gaan heel duidelijk uit van de vaardigheden die je al onder de knie hebt en werken bijvoorbeeld aan je positie op de weg of je bochten, elementen waar je wellicht wat meer moeite mee hebt. Je gaat uiteraard samen met onze instructeur op pad, zodat jij bepaalde manoeuvres voor kan doen, of samen met jou kan genieten van het rijden op de motor. Als echte liefhebbers kunnen we je optimaal voorbereiden op het behalen van je motorrijbewijs.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.