Rijlesmethoden

Unieke rijlesmethoden van Simpelrijles.nl

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Waarom we bij Simpel Rijles een hoog slagingspercentage hebben en honderden anderen je al voorgingen met een rijopleiding bij ons? Omdat we gebruik maken van unieke rijlesmethoden. Ze zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt, terwijl je aan de andere kant toch kunt rekenen op een uitstekende opleiding en daarmee voorbereiding op het praktijkexamen bij het CBR.

Instructiewijzer en -video's

Onderdeel van de unieke rijlesmethoden zijn de instructiewijzer en -video’s. De wijzer zorgt ervoor dat je al precies weet aan welke onderdelen je zal gaan werken, zodat je je daar eventueel al op kunt voorbereiden. Het overzicht maakt direct duidelijk waarmee we aan de slag gaan, zodat je rijlessen optimaal efficiënt zijn en je er zo min mogelijk nodig hebt. Uiteraard kun je de instructiewijzer en de -video’s ook nog eens gebruiken om na afloop na te gaan wat er wellicht nog niet zo goed ging en hoe het wel hoort.

Instructiekaart

We gebruiken daarnaast een instructiekaart, waarop we voor jou bij kunnen houden wat je al onder de knie hebt. Dat betekent dat je precies weet hoe ver je bent en waar je samen met je instructeur aan dient te werken. We zorgen er op die manier voor dat we de rijlessen in Purmerend, Zaandam of de omgeving van Amsterdam optimaal voor je in kunnen delen. Hebben bepaalde onderdelen wat extra aandacht nodig? Geen probleem, we zien dat aan de instructiekaart en zorgen er daarmee voor dat je optimaal voorbereid bent op het praktijkexamen van het CBR.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.