Rij/Faal-angst

Rijlessen ondanks je rij-/faalangst

Hulp nodig? We helpen je graag!

  • Gegarandeerd hoge kwaliteit rijlessen
  • Unieke en zeer effectieve lesmethoden
  • Wij lessen uitsluitend in nieuwe lesauto's
  • Geen wachttijd, gelijk starten met rijlessen
  • Gespreid betalen
Vraag info aan!

Heb je last van rij-/faalangst, maar wil je toch graag je rijbewijs behalen? Je staat daar zeker niet alleen in, waardoor we je er uitstekend mee van dienst kunnen zijn. Als Simpel Rijles hebben we hier veel ervaring mee en zorgen we er in Purmerend, Zaandam en de omgeving van Amsterdam graag voor dat je toch toe kunt werken naar het praktijkexamen van het CBR.

Wat is rijangst?

Rijangst uit zich in de meeste gevallen in de vorm van plotselinge aanvallen van paniek en angst. Je kunt verkrampen, er bestaat een risico op hyperventileren en de kans is groot dat je een zweetaanval krijgt. Bovendien kun je zelfs duizelig worden, waardoor je troebel gaat zien. Simpel Rijles neemt deze reacties heel serieus en is je graag van dienst om toch op een goede manier toe te werken naar het praktijkexamen. We gebruiken een ruime intake om je beter te leren kennen en stellen een speciaal pakket voor je samen, waarbij jij je volledig op je gemak voelt.

Speciale rijangst lessen

Tijdens de speciale rijangst lessen leren we je de verkeersregels, net als in de reguliere lessen. Je rijdt in een moderne auto en onze instructeur neemt net wat meer aandacht voor je, om je op je gemak te stellen. Ook met rij-/faalangst kun jij je rijbewijs behalen via Simpel Rijles, iets dat we je graag tijdens een intake laten ervaren.


Vraag de e-brochure aan:

Wil je graag meer informatie ontvangen over het halen van je autorijbewijs? Vul dan je gegevens in het formulier en we sturen je direct onze E-brochure en de uitleg over de lesmethode.